pondělí 29. července 2013

Užitečné aplikace pro zaktualizování všech Lumií

Nokia Collection



Možná si někteří bystří z Vás všimli, že Nokia přestala podporovat aplikaci s názvem LUMIA Pusher, která sloužila k instalaci a posléze i k aktualizaci všech aplikací pocházejících od této společnosti. Aplikace již z Windows Phone Storu není ke stažení, ale vy kteří jste si ji nestihli nainstalovat ještě nemusíte zoufat. Aplikace není úplně pohřbena jen je nově přejmenována na Nokia Collection a převlečena do nového líbivějšího kabátu. Méně milá skutečnost však je, že vývojový tým The Lumia Blog si za něj nechá zaplatit 21 Kč.

Lumia Pusher



Na světě již jsou však i bezplatné alternativy. Jedna z nich se názvem snaží vzkřísit již mrtvou aplikaci a vyskytuje se pod stejným názvem Lumia Pusher. Jde však o plnohodnotnou aplikaci, která vše zvládá na výbornou v příjemném uživatelském prostředí. Nainstalovat a aktualizovat lze například služby Here, fotoaplikace, nezapomíná se ani na sociální sítě a mnoho dalšího.



Store Deals


Další pěkná aplikace, která Vám ušetří čas i peníze se nazývá Store Deals. Každý den totiž ukazuje jaké hry či aplikace jsou zrovna ve Storu zvýhodněny nebo dokonce zdarma. A kdybychom náhodou v nějaký den zapomněli zvýhodněné aplikace zkontrolovat, vše nám připomene aktivní dlaždice.


Z Windows Phone Store ke stažení: Nokia Collection, Lumia Pusher, Store Deals

Žádné komentáře:

Okomentovat