pátek 2. srpna 2013

Fotoaplikace BLINK a Nokia Cinemagraph

BLINK



Povedená aplikace, která jinak s obyčejné fotky udělá neobyčejnou animaci. Fotoaparát nasnímá sekvenci snímků, jejichž rozlišení není nijak úchvatné. Dosahuje stejných hodnot jako rozlišení displeje a to 800x480 pixelů. Vznikne animace, kterou si můžeme částečně přizpůsobit, jako například délku animace a obrázek, který v albu uvidíme jako výchozí.


Vydavatelem aplikace je Microsoft a ten si pro nás připravil sociální síť zvanou Socl, do které se animace budou nahrávat a to buď jako veřejné nebo soukromé, jestliže se přihlásíte pod svým microsoft účtem. Výtvory lze jedním kliknutím sdílet i na Facebook či Twitter.

Nokia Cinemagraph


Nokia Cinemagraph je obdobnou aplikací s bohatšími možnostmi nastavení. Můžeme například měnit rychlost výsledné animace a přidávat nebo odebírat pohybující se objekty. Navíc fotografie je pořízena ve vyšším HD rozlišení 1280x720. Co mi ale schází je možnost výběru snímků, které budou tvořit animaci podobně jak to má vyřešené již zmiňovaná aplikace Blink.

Osobně mi k srdci více přirostla prvně zmiňovaná aplikace Blink a to možná i díky své jednoduchosti. A co Vy? Vytváříte taky animace? A s jakou aplikací se Vám pracuje lépe? :)

Tip: Zejména se hodí na nic netušící lidi :) nebo při focení sportovních aktivit.

Z Windows Phone Store ke stažení BlinkNokia Cinemagraph.

Žádné komentáře:

Okomentovat